Jacqueline Anker

Visualisatie en lichtwerk zijn mijn passie. Vandaar dat ik het project Liefde in actie gestart ben om zoveel mogelijk kinderen (maar ook volwassenen) te bereiken om de helende kracht van visualisatie te gaan ervaren!
Ik werk vanuit en met heel mijn hart, daarom heb ik deze website ook liefde in actie genoemd. Werken is voor mij pure liefde in actie.

Het project, de CD en het boekje Visualisaties voor Kinderen heb ik in het voorjaar van 2012 ‘doorgekregen’. In een meditatie kreeg ik een beeld te zien, welke nu op de voorkant van het boekje afgebeeld staat. De simpele oefeningen voor de CD zijn later gechanneld, sommige kende ik al en sommige waren nieuw voor mij. Vanaf die tijd is alles heel snel gegaan, precies de juiste mensen werden op mijn pad gezet en een kleine twee jaar later is het resultaat daar! Ik hoop en wens dat heel veel kinderen (maar óók volwassenen) er veel heling en plezier aan mogen beleven! Dit project is een begin van mijn missie hier op aarde om een ieder zijn eigen prachtige licht en innerlijke kracht te laten ervaren en te verankeren in het dagelijks leven!

De opbrengst van dit project

Mijn liefde reikt verder dan de Nederlandse kinderen en daarom heb ik besloten om van de opbrengst van dit project goederen voor de kinderen van een weeshuis in Nepal te kopen. Ik kwam per toeval in het weeshuis in een buitenwijk van Katmandu in juni 2013 terecht en de kinderen die ik daar ontmoette zetten mijn hart letterlijk in vuur en vlam! Wat hebben ze weinig en wat zitten er trieste verhalen achter ieder weeskind, maar ik zag ondanks alles pretlichtjes in hun ogen! Ze hebben vooral gebrek aan dekbedden, dekbedovertrekken, kussens en zo meer!

Uiteraard is er veel meer nodig maar ik heb helaas gemerkt dat ook in dit weeshuis sommige dingen niet kloppen. Ik wil 100% zeker zijn dat uw en mijn geld bij de juiste kinderen op een juiste manier terecht komt. Daarom ga ik de spullen zelf brengen en kijken en ervaren op welke manier ik ze met de eventuele verdere opbrengst het beste kan helpen! Ik houd u op de hoogte!